Tentang Kami – Wadood Mart
  • SAME DAY DELIVERY : Subang Jaya (Order before 4 PM) / Klang Valley (Order before 10 AM). Orders made after these times will be delivered the Next Day (tomorrow).
icon-search
icon-search

Tentang Wadoodmart,

Wadoodmart merupakan salah satu platform untuk membeli barang basah secara atas talian. Keadaan Covid-19 yang tidak tahu bila akan berakhir, kami disini untuk membantu anda mengubah budaya & pengalaman membeli belah barangan dapur anda dengan hanya di hujung jari sahaja tanpa ada rasa risau untuk mendapatkan ikan yang tidak segar, sayur yang layu. 

MISI WADOODMART
Kami menawarkan harga & kualiti yang lebih baik. Kami menyediakan keperluan harian seperti Ikan, Udang, Sayur yang sesuai dengan kehendak para pelanggan yang dikasihi. Kami juga amat mementingkan kepuasan pelanggan dengan hanya menyediakan barangan yang berkualiti tinggi dan tidak perlu risau mengenai status HALAL, kerana di sini kesemua barangan kami dijamin HALAL. 

Kenapa perlu berbelanja dengan kami? 
Para pembeli di WADOODMART, dapat menjimatkan masa untuk membeli barangan keperluan harian, tidak perlu lagi untuk meredah kesesakkan lalu lintas, bersesak dan beratur untuk membayar di pasar-raya. Anda dapat membuat pembelian dengan hanya satu click! Senang, Mudah dan Selamat. 
Penghantaran barang juga dijamin dalam keadaan yang baik. 

Kelebihan kami ?

  • Gambar Produk Sebenar
  • Pembayaran 100% Selamat 
  • Order Harini, Penghantaran dibuat Keesokkan Hari
  • Laman Web yang Mudah
  • Produk Segar dijamin HALAL

Berminat untuk membuat pembelian? 
Boleh terus pergi ke laman utama kami.   


Your cart is currently empty.
Continue shopping